Uppdrag 1
Förstudie omfattande förutsättningar för restauration vid Rosenbad och UD, 2007
Uppdrag 2
Del i upphandling av entreprenör till restaurang och cateringverksamheten i Sveriges Riksdag. Attendas åtagande bestod i objektsbeskrivning, ekonomisk analys, visning av objekt, förslag till utvärderingskriterier samt delaktig i utvärdering, 2007-2008
Uppdrag 3
Ekonomisk analys av verksamheten vid Centralposthuset samt presentation av handlingsalternativ, 2009
Uppdrag 4
Mall för månatlig uppföljning av verksamheten, både med avseende på ekonomi och kvalitet samt genomgång och justering av restauratörens budgetförslag för kommande år. 2010
Uppdrag 5
Genomgång och analys av budget för restaurangverksamheterna i Rosenbad och Kryddgården. Deltagande i möten med restauratör, som kompetensförstärkning till uppdragsgivaren i faktafrågor. 2011
Uppdrag 6
Förstudie omfattande restaurangverksamheten till samtliga departement. Syftet med förstudien var att ge RK underlag för att, inom den egna organisationen, kunna ta fram ett Förfrågningsunderlag till kommande upphandling. 2013
Uppdrag 7
Rapport gällande funktionalitet och förväntade investeringskostnader inför nybyggnation av nytt produktionskök i kv. Björnen. 2014
Uppdrag 8
Inventering och behovsanalys för inköp av köks- och matsalsutensilier i samband med flytt till nytt produktionskök. 2015