Kungsleden

 

Kungsleden

Kungsleden jobbar med långsiktig förvaltning, utveckling och förädling av kommersiella fastigheter, framför allt kontor. Kungsledens vision är att skapa attraktiva och hållbara platser där människor inspireras.

Ungefär 90 procent av Kungsledens fastigheter finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Västerås och de flesta är samlade i så kallade kluster, det vill säga eftertraktade platser med bra kommunikationer där Kungsleden äger många fastigheter och där Kungsleden är med och driver hela områdets utveckling.

 

Uppdrag 1 Förstudie (2020)

Förstudien koncentrerades till tre av Kungsledens fastigheter i Danderyd tillsammans kallade ”Danderyd kontor".

Frågan var om Restaurangverksamheterna går i takt med Millennials och Generation Z. Att förstå vilka de är och hur de skiljer sig från tidigare generationer var absolut nödvändigt för att skapa utveckling framåt.

Syftet med förstudien var att övergripande beskriva trender och strömningar och ge förslag samt guidning på hur fastighetsägare tillsammans med restaurangverksamheter i Fastigheterna kan nå framgång.

Syftet med Fastigheternas Restaurangverksamhet – förutom att vara behjälplig med förtäring – var att stärka Kungsledens och hyresgästernas varumärke samt attrahera anställda i området, presumtiva hyresgäster och kvalificerade framtida medarbetare som söker arbete hos hyresgästen.

Målsättningen var att med gott värdskap, spännande miljö med ”wowfaktor”, hög flexibilitet och tillgänglighet, bra kvalitet, folklighet, rätt utbud till rimligt pris med stort fokus på hållbarhet – skapa en hög beläggning i restauranglokalen under hela dagen. Detta ska i sin tur leda till en livskraftig verksamhet och ett långsiktigt samarbete mellan Kungsleden, hyresgäster, anställda i området och Restauratör.

3 uppdrag

Läs mer »

2 uppdrag

Läs mer »

1 uppdrag

Läs mer »

1 uppdrag

Läs mer »

4 uppdrag

Läs mer »

3 uppdrag

Läs mer »

1 uppdrag

Läs mer »