Anders Bubb
Sedan 1985 har Anders arbetat både praktiskt och teoretiskt inom restaurang,- och mötesbranschen, både som egen företagare och som anställd.
Sedan 1991 har Anders haft ledande positioner inom restaurang, hotell, nöje och butik, med ansvar för strategiska, kvalitativa, personalrelaterade, avtalsmässiga och ekonomiska frågor.
Under åren har Anders byggt upp en gedigen erfarenhets- och kunskapsbank genom arbete inom bland annat fine dining, storhushåll, barverksamhet, snabbmat, nöje, matbutik samt hotell och konferens.
Anders är utbildad inom ekonomi, hotell och restaurang, offentlig upphandling, projektledning, hyresjuridik samt ledarskap.
Sedan 2013 arbetar Anders som rådgivare inom restaurang- och konferensverksamhet, med fokus på att hjälpa och stödja fastighetsägare, större företag, destinationer, kommuner och myndigheter i komplexa frågor. Han genomför förstudier, tar fram anbudsunderlag och avtalsutkast, leder upphandlingar och gör analyser inom ekonomi, uppdrags- och hyresavtal samt logistik, både inom offentlig och privat sektor.
Anders drivs av att ständigt hålla sig uppdaterad, lära sig nytt och utveckla sin kunskapsbank, för att kunna dela med sig av sina insikter till sina uppdragsgivare – tillsammans skapar vi bästa möjliga resultat!
"Fortfarande - efter snart 40 år i skrået - får jag dagligen nya värdefulla kunskaper från denna spännande bransch!"